مدارک مورد نیاز ویزای توریستی تایلند

برای سفر به کشورهایی که با ایران قواعد لغو روادید را ندارند بایست ویزا تهیه نمایید، ویزای تایلند چهار نوع است: ویزای توریستی، ویزای تجاری، ویزای تحصیلی و ویزای مهاجرتی که در ادامه به شرح ویزای توریستی تایلند خواهیم پرداخت.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی تایلند

ویزای توریستی تایلند چگونه است؟

گردشگرانی که با هدف تفریح و اقامت کوتاه مدت قصد سفر به تایلند را دارند، می‌توانند با توجه به مدت سفر خود یکی از ویزاهای زیر را درخواست کنند:

  1. ویزای یک بار ورود سه ماهه
  2. ویزای دوبار ورود شش ماهه

مدارک لازم برای دریافت ویزای تایلند

  • تکمیل فرم درخواست به صورت تایپ شده و به زبان انگلیسی
  • اصل شناسنامه و کارت ملی متقاضی به همراه کپی
  • گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه)
  • گذرنامه باید به خوبی نگهداری شده، دارای کلیه صفحه‌ها بوده و به هیچ وجه پاره یا مخدوش نباشد. همچنین، گذرنامه باید دارای حداقل یک صفحه روادیدسفید برای چسباندن ویزای تایلند باشد.
  • یک قطعه عکس رنگی 4*3 زمینه سفید جدید (تمام رخ و بدون عینک)
  • پرینت حساب بانکی متقاضی در سه ماه گذشته دارای مهر بانک (به زبان انگلیسی)
  • واچر هتل
  • بلیط رفت و برگشت
  • ارائه کپی بلیط باید در یک برگه A4 به همراه مدارک ارائه شود.
  • نامه ضمانت آژانس مسافرتی (در صورتی که از طریق آژانس برای ویزا اقدام شده است)

هزینه ویزای تایلند

  • ویزای یک بار ورود 35 یورو
  • ویزای دوبار ورود 70 یورو

طبق اعلام سفارت تایلند این هزینه قابل استرداد نیست.

نکته‌های ویزای تایلند

  • حضور متقاضی به هنگام ارائه درخواست الزامی است.
  • ویزای توریستی تایلند تنها 3 ماه اعتبار دارد و در این مدت فقط 30 روز می‌توان در کشور تایلند اقامت داشت.
  • ویزای تایلند از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی و در 4 روز کاری صادر می‌شود.
  • اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را در تایلند داشته باشید، باید برای تمدید یا تغییر نوع ویزا به اداره‌ی مهاجرت تایلند مراجعه کنید.
  • اگر در زمان اقامت در تایلند، از مدت زمان ویزای تایلند شما باقی مانده و تصمیم دارید تا به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد به تایلند را بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت تایلند مراجعه کنید.
  • اقامت بیشتر از زمان ویزای صادر شده در تایلند حتی برای یک روز کاملا غیرقانونی است.

اطلاعات تماس سفارت تایلند در تهران

  • نشانی: تهران، بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال، پلاک 4
  • تلفن: 77531433 و 77537708 (021) شماره‌های داخلی بخش ویزا: 107، 109 و 120 نمابر: 7532022
  • ساعت کار سفارت: همه روزه به جز جمعه‌ها و شنبه‌ها از ساعت 8:30 صبح تا 16:30 بعد از ظهر
  • پست الکترونیک: info@thaiembassy-tehran.org
  • وب‌سایت: www.thaiembassy-tehran.org
اخبار و مقالات مرتبط با "مدارک مورد نیاز ویزای توریستی تایلند"

برای این که بتوانید با تور تایلند همراه شوید و در سواحل آفتابی قدم زده و یا در تفریحات آبی مهیج ان شرکت کنید، باید ابتدا ویزای توریستی تایلند را در یافت کنید که در این مقاله بیشتر با آن آشنا خواهید شد.

برای این که بتوانید به کشور تایلند سفر کنید، باید ویزا اخذ کنید. برای این که بتوانید برای تور تایلند خود ویزا دریافت کنید، باید مدارکی را به سفارت تحویل بدهید و شرایط اخذ ویزا را داشته باشید که در این مقاله با آن‌ها آشنا خواهید شد.

سفر به تایلند می‌تواند بسیار مقرون به صرفه تر از آنی باشد که تصور را داشتید، در ادامه نکاتی را خواهیم گفت که با توجه به انها میتوانید سفری ارزان به تایلند داشته باشید.

تایلند سرزمین شگفتی هاست، هر چقدر هم در مورد این سرزمین بدانید باز هم دانستی هایی وجود دارد که میتواند برایتان جالب باشد، در ادامه چند حقیقت جاب را در مورد تایلند برایتان خواهیم گفت.

تایلند از بهترین مقاصد گردشگری برای فصول مختلف سال است و گردشگران از سراسر جهان هر سال برای گذراندن تعطیلات به این منطقه سفر میکنند تایلند جزایر زیبایی دارد کخه در ادامه برخی از انها را معرفی خواهیم کرد.

سرمایه گذاری در تایلند یکی از بهترین روش‌ها برای رشد و پیشرفت است. دولت تایلند براى جلب سرمایه‌هاى خارجى در صنعت تلاش خاصى را آغاز کرده است و ارائه امتیازات ویژه و تسهیلات خاصى را در شوراى سرمایه‌گذارى به تصویب رسانده است.

به "مدارک مورد نیاز ویزای توریستی تایلند" امتیاز دهید

3 کاربر به "مدارک مورد نیاز ویزای توریستی تایلند" امتیاز داده اند | امتیاز: 4.7 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با مدارک مورد نیاز ویزای توریستی تایلند

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید