راه اندازی بخش جراحی مغز و اعصاب بیمارستان نبی اکرم (ص) خنج
به گزارش تور تایلند ارزان، بخش جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات بیمارستان نبی اکرم (ص) شهرستان خنج با اعتباری بالغ بر هشت میلیارد تومان راه اندازی شد.

به گزارش گروه استان های خبرنگاران از شیراز، صفری رئیس بیمارستان نبی اکرم (ص) شهرستان خنج گفت: ساختمان بخش آی سی یو این بیمارستان با مساحت 600 متر مربع و 5 میلیارد تومان یاری ایرج مصوری از نیکوکاران محلی ساخته شد که 3 میلیارد تومان هزینه خرید تجهیزات این بخش را هم خیران پرداخت کردند.
او اعلام کرد: با افتتاح این بخش دیگر نیازی به اعزام بیماران مغز اعصاب و تصادفی جاده ای به شیراز و دیگر شهرستان ها نیست.
صفری توضیح داد: با یاری های مردمی بزودی بخش شیمی درمانی این بیمارستان افتتاح می گردد و 650 میلیون تومان هزینه خرید تجهیزات پزشکی شیمی درمانی را دیگر نیکوکار خنجی فردین دانیالی و هزینه سالن اجتماعات مدافعان سلامت در این بیمارستان با 175 متر مربع مساحت و اعتبار یک میلیارد و 500 میلیون تومان را زینب شمسی زاده از خیران خنجی پرداخت نموده است.
شهرستان خنج در 277 کیلومتری جنوب شیراز واقع شده است.
ت
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان