11 نکته درباره نورپلانت

به گزارش تور تایلند ارزان، 1. نورپلانت نام تجارتی شش کپسول نرم و کوچک است که در زیر پوست قسمت فوقانی بازوی خانم ها کاشته می گردد.2. این کپسول های نازک و کوچک را به طور کلی ایمپلنت می گویند که کپسول های نورپلانت یکی از انواع معروف آن است. نورپلانت ها در زیرپوست به تدریج هورمونی شبیه

11 نکته درباره نورپلانت

11 نکته درباره نورپلانت

نویسنده:دکتر هومن خلیقی

1. نورپلانت نام تجارتی شش کپسول نرم و کوچک است که در زیر پوست قسمت فوقانی بازوی خانم ها کاشته می گردد.

2. این کپسول های نازک و کوچک را به طور کلی ایمپلنت می گویند که کپسول های نورپلانت یکی از انواع معروف آن است. نورپلانت ها در زیرپوست به تدریج هورمونی شبیه پروژسترون از خود آزاد می نمایند که به آن لوونورژسترل می گویند. این دارو به تدریج وارد جریان خون می گردد، در نورپلانت ها هیچ گونه هورمون استروژن به کار نرفته است. مدت اثر نورپلانت ها پنج سال است.

3. انواع گوناگونی از ایمپلنت ها ساخته شده است. برخی از ایمپلنت ها از تعداد کمتری کپسول ساخته شده اند و مدت اثرکمتری دارند (حدود سه سال). برخی دیگر از انواع ایمپلنت ها به تدریج در بدن حل شده و جذب می شوند و نیازی به برداشتن آنها وجود ندارد.

4. نورپلانت به سه روش از حاملگی جلوگیری می نماید:

جلوی آزاد شدن تخمک را از تخمدان ها می گیرد، با غلیظ تر کردن ترشحات رحم ، جلوی حرکت اسپرم و رسیدن آن به تخمک را می گیرد، دیواره رحم را نازک نموده و از لانه گزینی تخم جلوگیری می نماید.

5. کپسول های نورپلانت به شکل بادبزن در زیر پوست کاشته می شوند. این عمل حدود 15دقیقه طول می کشد.

6. اغلب بهتر است در طی پنج روز اول قاعدگی اقدام به گذاشتن نورپلانت گردد تا شما مطمئن باشید که حامله نیستید.

7. در کمتر از 24 ساعت که از کاشته شدن نورپلانت در زیر پوست گذشت، اثر ضد بارداری خود را ایجاد می نماید.

8. برخی از خانم ها ممکن است هر روز دچار لکه بینی شوند. برخی دیگر از خانم ها ممکن است دچار قاعدگی های طولانی مدت تری شوند و برخی هم ممکن است به هیچ وجه خون ریزی نداشته باشند.

9. خون ریزی های قاعدگی اغلب پس از سال اول که از کاشته شدن نورپلانت می گذرد ، منظم تر می شوند. برخی هم ممکن است به هیچ وجه خون ریزی نداشته باشند. تمام این تغییرات طبیعی هستند.

در صورت لزوم شما می توانید حتی پیش از پنج سال هم آن را بیرون بیاورید. از هنگامی که نورپلانت از زیر پوست بیرون آورده می گردد ، شما می توانید دوباره حامله شوید.

10. در صورتی که به هر دلیل دچار بیماری شده و به پزشک مراجعه می کنید، اطلاع دهید که از نورپلانت استفاده می کنید زیرا ممکن است پزشک داروهایی تجویز کند که اثر نور پلانت را کم نماید.

11. عوارض جانبی نورپلانت ها عبارت اند از: تغییر در الگوی خون ریزی قاعدگی شامل، لکه بینی یا خون ریزی های خیلی خفیف، طولانی شدن خون ریزی ، سردرد، آکنه، تغییراتی دروزن بدن، تهوع، حساس شدن پستان ها ویا ترشح از پستان ها، رشد یا کاهش موهای بدن، تیره شدن رنگ پوست روی نورپلانت، ایجاد کیست های تخمدانی.

منبع:http://www.salamat.com

منبع: راسخون
انتشار: 4 مهر 1400 بروزرسانی: 4 مهر 1400 گردآورنده: thailandro.ir شناسه مطلب: 1948

به "11 نکته درباره نورپلانت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "11 نکته درباره نورپلانت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید