در آینده نزدیک بستنی ها دیگر آب نخواهند شد

به گزارش تور تایلند ارزان، احتمالا در آینده ای نزدیک دیگر خبری از لباس های کثیف و دست های چسبناک در تابستان نخواهد بود؛ چون محققان انگلیسی ماده ای را کشف نموده اند که سرعت آب شدن بستنی ها را بسیار کمتر می نماید.

در آینده نزدیک بستنی ها دیگر آب نخواهند شد

پروتیین BslA در بعضی از مواد غذایی وجود دارد. این ماده باعث می گردد تا مواد تشکیل دهنده بستنی با قدرت بیشتری به یکدیگر بچسبند و در مقابل ذوب شدن مقاوم شوند.

محققان دانشگاه ادینبرو اسکاتلند در این باره گفته اند: این پروتیین، هوا، چربی و آب داخل بستنی را به یکدیگر متصل می نماید و محلولی کاملا پایدار می سازد.

محققان دانشگاه های ادینبرو و داندی می گویند که این ماده کشف شده در سه تا پنج سال آینده برای استفاده در بستنی ها در دسترس خواهد بود.

پروفسور کیت مک فی از دانشگاه ادینبرو در این باره گفته است: از ظرفیت بالایی که این ماده برای پیشرفت بستنی ها به ما می دهد خشنود هستیم. این موضوع هم برای مصرف کننده ها و هم برای شرکت های سازنده خوب خواهد بود.

ماده کشف شده نو هم چنین می تواند به نگه داشتن بستنی ها در حالت یخ زده یاری کند؛ در نتیجه دیگر خبری از کریستال های یخ هم روی بستنی نخواهد بود. با این حال، مهم ترین موضوع شاید می تواند امکان ساخت بستنی ها، بدون استفاده از چربی اشباع شده باشد.

محققان برای ساخت پروتیین نو کشف شده، از یک نوع باکتری استفاده نموده اند.

منبع: News.com

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 27 فروردین 1404 بروزرسانی: 27 فروردین 1404 گردآورنده: thailandro.ir شناسه مطلب: 2557

به "در آینده نزدیک بستنی ها دیگر آب نخواهند شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "در آینده نزدیک بستنی ها دیگر آب نخواهند شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید