سفارت ایتالیا و اخذ ویزای این کشور

برای دریافت ویزای ایتالیا چه مدارکی ضروری است؟ چگونه وقت سفارت ایتالیا بگیریم؟ آدرس سفارت ایتالیا کجاست؟ در راهنمای سفارت ایتالیا، به این سوالات پاسخ داده ایم.

سفارت ایتالیا و اخذ ویزای این کشور

برای دیدن شاهکارهای تاریخ اروپا با تور ایتالیا همراه شوید.

اگر می خواهید درخواست ویزای ایتالیا بدهید، ضروری است مدارک لازم و فرم های مورد احتیاج را از پیش آماده کنید. در راهنمای سفارت ایتالیا، مدارک و فرم های مورد احتیاج برای درخواست ویزای ایتالیا به همراه آدرس سفارت و سیستم تعیین وقت سفارت ایتالیا را توضیح داده ایم. در ادامه همراه خبرنگاران باشید.

سفارت ایتالیا در ایران دو بنا دارد که در قرن نوزدهم در دو باغ قدیمی تهران ساخته شده اند. هر دو عمارت به خانواده اشرافی فرمانفرما متعلق بوده که با سلسله قاجار پیوند خویشاوندی داشته اند.

سفارت ایتالیا کجاست؟

سفارت ایتالیا در تهران، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک 68/79 واقع شده است.

  • شماره صندوق پستی: 7863-11365
  • شماره تلفن: 66726955-021 و 66726956-021
  • شماره فاکس: 66726961
  • آدرس سایت سفارت ایتالیا: سایت رسمی سفارت ایتالیا در تهران

بخش کنسولی سفارت ایتالیا

اداره کنسولی سفارت ایتالیا در تهران، خیابان جردن، خیابان نلسون ماندلا (بلوار آفریقای سابق)، بن بست فرزان شرقی، پلاک 15 واقع شده است.

شماره های تماس

  • دفتر ویزا: 88190160-021
  • دفتر امور کنسولی: 88783498-021
  • دفتر امور دانشجویی: 88799885-021

ساعات کاری اداره کنسولی

اداره کنسولی ایتالیا یکشنبه ها از ساعت 8 الی 13 و دوشنبه تا آدینه از ساعت 8 الی 14 آماده خدمات رسانی به مراجعین است. این اداره روزهای آدینه و شنبه تعطیل است.

ساعات کاری دفتر تایید مدارک

دفتر تایید مدارک سفارت ایتالیا روزهای دوشنبه تا پنج شنبه از ساعت 8 صبح تا 11 ظهر آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

دریافت وقت سفارت ایتالیا

سیستم تعیین وقت برای درخواست ویزای ایتالیا به صورت آنلاین است. متقاضیان برای دریافت وقت ملاقات به منظور درخواست ویزای توریستی یا تجاری می توانند به آدرس اینترنتی که به وسیله سایت سفارت تعیین شده، مراجعه نمایند.سپس حساب کاربری ایجاد نموده و مراحل درخواست شده را طی نمایند. برای تعیین وقت ملاقات جهت ارائه درخواست ویزا می توانید به این آدرس مراجعه کنید:

برای دریافت اطلاعات بیشتر به وسیله آدرس های ایمیل زیر اقدام کنید:

  • امور کنسولی: consolato.teheran@esteri.it
  • امور دانشجویی: studi.teheran@esteri.it
  • ویزا: visti.teheran@esteri.it

اطلاعات کلی برای دریافت ویزای ایتالیا

سفارت ایتالیا تنها زمانی ویزای برای سفر به حوزه شینگن صادر می نماید که تنها مقصد یا مقصد اصلی سفر، کشور ایتالیا باشد. سایر کشورهای عضو پیمان شینگن می توانند از ورود مسافرانی که بدون در نظر دریافت این موضوع ویزای شینگن گرفته اند، جلوگیری نمایند. همچنین تمام متقاضیان ویزا، به جز بچه ها زیر 12 سال باید اثر انگشت ارائه نمایند. در ضمن درخواست های ناقص یا مدارک غیر شفاف و متناقض، رد می شوند.

روزهای تحویل گذرنامه به متقاضیان: دوشنبه تا پنج شنبه از ساعت 13:00 الی 14/یکشنبه ها از ساعت 12:00 الی 13:00

برای اطمینان از کامل بودن مدارک خود می توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

مدارک لازم برای دریافت ویزای ایتالیا

برای دریافت هر نوع ویزایی ضروری است تمام مدارک به صورت کاغذی آماده گردد و فرد متقاضی شخصا به سفارت مراجعه نموده و درخواست خود را ارائه دهد. بنابراین به مدارکی که به شکل الکترونیکی و ضمیمه ایمیل درخواست تعیین وقت باشند ترتیب اثر داده نخواهد شد. سفارت ایتالیا، ایمیل هایی که حاوی فایل ضمیمه باشند، بدون مطالعه و بلافاصله پس از دریافت، حذف می نماید.

برای دریافت ویزای توریستی ایتالیا، ضروری است هنگام مراجعه به سفارت، مدارک زیر را همراه داشته باشید.

1. فرم رایگان: فرم درخواست ویزا شینگن

2. دو قطعه عکس پرسنلی (3x4) بدون روتوش (راهنمای عکس)

3. گذرنامه با حداقل دو برگ سفید و حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شینگن را دارد.

4. هزینه صدور ویزا به توضیح زیر (این هزینه تنها به صورت نقدی و یورو قابل پرداخت است):

5. دعوتنامه تکمیل شده مطابق نمونه موجود در ضمیمه

(در صورتی که متقاضی توسط یک شهروند ایتالیایی یا خارجی که اقامت قانونی در ایتالیا دارد، دعوت گردد) فرد دعوت نماینده باید نمونه دعوتنامه را کامل پر نموده و تصویر یکی از مدارک شناسایی ذیل را نیز به آن ضمیمه نماید:

6. اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون احتیاج به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

7. اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون احتیاج به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

مدیران و اعضای هیات مدیره شرکت ها: آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. اگر بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی باید یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتاقتصادی انجام پذیرفته در مورد تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه کند.

8. اصل و تصویر مدارک اقتصادی، موید امکانات لازم جهت تامین اقتصادی فرد به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون احتیاج به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

علاوه بر مدارک یاد شده، چنانچه متقاضی دارای سند ملکی نیز باشد، توسط کنسولگری در پرونده لحاظ می گردد.

9. اصل و تصویر بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل 30,000 یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شینگن پوشش دهد.

10. اصل و تصویر بلیط هواپیما یا رزرو بلیط.

11. اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها (در صورت دارا بودن) و برنامه سفر در ایتالیا.

12. تصویر صفحه اول گذرنامه و ویزاهای گذشته (در صورت دارا بودن).

کنسولگری این اختیار را دارد که در صورت احتیاج به آنالیز بیشتر و بهتر، مدارک دیگری را نیز از متقاضی طلب نماید.

توصیه های امنیتی سفارت ایتالیا به متقاضیان ویزا

1. در صورت درخواست ویزا برای بچه ها زیر 12 سال، والدین یا قیم قانونی آنها باید مدارک مربوط را ارائه دهد.

2. ورود تلفن همراه، کامپیوتر شخصی و تبلت به داخل اداره کنسولی ممنوع است.

3. تنظیم وقت جهت ارائه مدارک به صورت رایگان انجام می گردد. هیچ آژانس یا واسطه ای حق ارائه چنین خدماتی را ندارد. هرگونه پیشنهاد در این راستا از سوی افراد یا نهادهای غیر، به منزله کلاهبردی بوده و مراتب می بایست سریعا به اطلاع مقامات ایرانی و مسئولین این سفارتخانه رسانده گردد.

منبع: کجارو / ambteheran.esteri.it
انتشار: بروزرسانی: 7 مهر 1398 شناسه مطلب: 452

به "سفارت ایتالیا و اخذ ویزای این کشور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سفارت ایتالیا و اخذ ویزای این کشور"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید