طرز تهیه دسر مگنولیا (آموزش تصویری)
به گزارش تور تایلند ارزان، دسر مگنولیا (Magnolia Dessert) یک دسر کاراملی خوشمزه و متفاوت است که با شیر، شکر، آرد، تخم مرغ، بیسکوییت، وانیل و انواع میوه درست می گردد.
دسر مگنولیا
دسر مگنولیا به دلیل اینکه با هزینه کمی می توان آن را درست کرد، هواداران بسیاری دارد. در اینجا طرز تهیه این دسر خوشمزه را برای 5 نفر آموزش می دهیم.
مواد لازم جهت تهیه دسر مگنولیا
شیر | 3 لیوان |
شکر | نصف لیوان |
آرد سفید | 3 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
بیسکوییت (هر نوع بیسکوییت ساده ای می تواند باشد) | 100 گرم |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
موز | 2 عدد |
خامه قنادی | 2 پیمانه |
طرز تهیه دسر مگنولیا
1- آرد را الک می کنیم و کمی روی گاز تفت می دهیم.
2- شیر را داخل ظرفی ریخته و کمی روی حرارت گرم می کنیم. سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و کامل هم می زنیم. بعد از آن نشاسته را اضافه می کنیم و مواد را کامل مخلوط می کنیم. (حواسمان باشد که مواد گلوله گلوله نگردد)
3- آرد را کم کم به مواد بالا اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا به حالت فرنی دربیاید و پس از چند جوش زیر آن را خاموش می کنیم.
4- در ظرفی دیگر زرده تخم مرغ را با وانیل مخلوط می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم و آن قدر هم می زنیم تا مواد یکدست گردد. سپس گاز را روشن می کنیم و به مدت یک دقیقه مواد را روی آن هم می زنیم.
5- را چند دقیقه از یخچال بیرون می گذاریم تا به دمای محیط برسد سپس با همزن آن قدر هم می زنیم تا خامه فرم بگیرد و بعد به موادی که درست نموده بودیم اضاقه می کنیم و همه مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
6- بیسکوییت ها را کامل خرد نموده، گردوها را ریز می کنیم و موزها را برش می زنیم.
در این قسمت مواد اصلی دسر مگنولیا آماده است. حال باید داخل ظرف های مورد نظر ریخته و تزیین کنیم.
آماده سازی ظرف ها برای سرو کردن دسر
کمی از مواد را داخل ظرف مورد نظر می ریزیم. برای لایه های بعد، بیسکوییت، موز و سپس گردو می ریزیم. و دوباره همین لایه ها را تکرار می کنیم تا ظرف پر گردد. و روی همه مواد را با موز و شکلات خرد شده تزیین می کنیم.
سپس به مدت 7 الی 8 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا همه مواد خوب ببندد و بعد طعم یک دسر خوشمزه و لذیذ را تجربه می کنیم.
چند نکته:
می توان به جای موز از توت فرنگی نیز استفاده کرد.
می توان به جای خرد کردن بیسکوییت ها، آنها را یکی یکی روی مواد گذاشت.
دسر مگنولیا هر چه زمان بیشتری در یخچال بماند طعم بهتری خواهد داشت.
گروه آشپزی خبرنگاران
منبع: setare.com