ذبح گوسفند در منزل خطر شیوع بیماری های مشترک را بدنبال دارد

فهام خامسی پور در گفت و گو با خبرنگاران گفت: به منظور ذبح شرعی و بهداشتی دام مراکزی از سوی دامپزشکی استان ایجاد گردیده است و ذبح با نظارت مستقیم پزشک دامپزشکی و در یک محیط کاملا بهداشتی صورت می گیرد بنابراین از ذبح دام در محیط های خانگی اکید توصیه داریم که پرهیز گردد.

ذبح گوسفند در منزل خطر شیوع بیماری های مشترک را بدنبال دارد

وی با بیان اینکه به شهروندان توصیه داریم که گوشت قربانی را به مدت یک روز در داخل همان نایلون در یخچال قرار دهند و پس از این مدت برای مصرف استفاده نمایند، ادامه داد: در راستای نظارت بر چگونگی ذبح دام 58 اکیپ ثابت و 39 اکیپ سیار کار نظارت و بازرسی را بر عهده دارند.

سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان اصفهان توضیح داد: همچنین 42 ناظر فعال در واحدها، 50 نفر دکتر دامپزشک و 84 نفر بازرس بهداشت گوشت بر ذبح اسلامی و نظارت بهداشتی بر روی لاشه ها نظارت دارند.

منبع: خبرگزاری مهر

به "ذبح گوسفند در منزل خطر شیوع بیماری های مشترک را بدنبال دارد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با ذبح گوسفند در منزل خطر شیوع بیماری های مشترک را بدنبال دارد

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید