طرز تهیه نوشیدنی ذرت مکزیکی داغ پرتقالی

به گزارش تور تایلند ارزان، نوشیدنی ذرت مکزیکی داغ با طعم پرتقال یکی از نوشیدنی های داغ خوشمزه ای است که می توان از ذرت مکزیکی تهیه نمود. اگر جزء افرادی هستید که به طعم ذرت مکزیکی و بوی پرتقال علاقه دارید، این نوشیدنی می تواند برایتان با ارزش و دوست داشتنی باشد.

طرز تهیه نوشیدنی ذرت مکزیکی داغ پرتقالی

به گزارش تور تایلند ارزان به نقل ازدنیای نوشیدنی

موارد زیر برای تهیه 4 نوشیدنی می باشد.

1/2 فنجان ذرت مکزیکی پخته شده

3 فنجان آب

1 فنجان شیر

مقداری پوست پرتقال رنده شده

2 عدد انیسون ستاره ای

3 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

مقداری نمک

مقداری پوست پرتقال رنده شده برای تزئین

طرز تهیه

درظرفی عظیم ذرت مکزیکی را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

آب را بلافاصله به این ظرف اضافه کنید و هم بزنید.

پوست پرتقال های رنده شده و شکر قهوه ای و نمک را به این ظرف اضافه کنید.

همه این مواد و همچنین انیسون را داخل مخلوط کن بریزید تا با هم ترکیب شوند و بوی پرتقال به مشامتان برسد.

سپس این نوشیدنی را در لیوان های مناسب بریزید و به صورت گرم میل کنید.

برای تزئین می توانید روی این نوشیدنی پوست پرتقال رنده شده بریزید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 29 آذر 1399 بروزرسانی: 29 آذر 1399 گردآورنده: thailandro.ir شناسه مطلب: 1470

به "طرز تهیه نوشیدنی ذرت مکزیکی داغ پرتقالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نوشیدنی ذرت مکزیکی داغ پرتقالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید