طرز تهیه نوشیدنی ذرت مکزیکی داغ پرتقالی
به گزارش تور تایلند ارزان، نوشیدنی ذرت مکزیکی داغ با طعم پرتقال یکی از نوشیدنی های داغ خوشمزه ای است که می توان از ذرت مکزیکی تهیه نمود. اگر جزء افرادی هستید که به طعم ذرت مکزیکی و بوی پرتقال علاقه دارید، این نوشیدنی می تواند برایتان با ارزش و دوست داشتنی باشد.
به گزارش خبرنگاران به نقل ازدنیای نوشیدنی
موارد زیر برای تهیه 4 نوشیدنی می باشد.
1/2 فنجان ذرت مکزیکی پخته شده
3 فنجان آب
1 فنجان شیر
مقداری پوست پرتقال رنده شده
2 عدد انیسون ستاره ای
3 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
مقداری نمک
مقداری پوست پرتقال رنده شده برای تزئین
طرز تهیه
درظرفی عظیم ذرت مکزیکی را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
آب را بلافاصله به این ظرف اضافه کنید و هم بزنید.
پوست پرتقال های رنده شده و شکر قهوه ای و نمک را به این ظرف اضافه کنید.
همه این مواد و همچنین انیسون را داخل مخلوط کن بریزید تا با هم ترکیب شوند و بوی پرتقال به مشامتان برسد.
سپس این نوشیدنی را در لیوان های مناسب بریزید و به صورت گرم میل کنید.
برای تزئین می توانید روی این نوشیدنی پوست پرتقال رنده شده بریزید.
منبع: جام جم آنلاین