چگونه ویزای کار چین بگیریم؟

کلیه افرادی که قصد کار در چین را دارند، باید برای دریافت ویزای کار چین (ویزای نوع Z) به سفارت چین در تهران مراجعه نمایند.

چگونه ویزای کار چین بگیریم؟

با تور چین سفری فراموش نشدنی را تجربه کنید.

ویزای کار چین (یا ویزای نوع Z) برای افرادی صادر می گردد که برای اشتغال به چین سفر می نمایند؛ در واقع، دولت چین مجوز کار یا مجوز استخدام برای آن ها صادر می نماید. حداکثر اجازه اقامت موقت با ویزای کار در کشور چین پنج سال است و دارنده ویزای Z باید ظرف 90 روز پس از صدور ویزا وارد چین گردد و طی 30 روز از زمان ورود در دفتر امنیت عمومی ثبت نام کند. در این دفتر مجوز اقامت جایگزین ویزای Z می گردد.

نکته قابل توجه اینکه ویزای کار تنها زمانی صادر می گردد که کارفرما و متقاضی کار از شرایط خاص اولیه برخوردار باشند. برای نمونه، سازمان برای استخدام اتباع خارجی معتبر بوده و متقاضیان باید الزامات لازم به عنوان یک متخصص خارجی را دارا باشند. همچنین، کارفرما باید یک گواهی مبنی بر اینکه جوینده کار با شرایط مورد احتیاج برای کار مطابقت دارد، ارائه دهد.

ویزای چین توضیح خدمات
نوع ویزا ویزای کار
مراحل صدور ویزا مراجعه حضوری به سفارت
وقت سفارت ندارد (متقاضی باید در زمان معین شده در برنامه کاری سفارت مراجعه کند.)
مصاحبه و انگشت نگاری ندارد
مدارک لازم برای صدور ویزا مدارک شناسایی و سندی دال بر اجازه یا دعوت به کار در چین
مدت زمان لازم برای صدور ویزا چهار روز
سفارت/ کنسولگری دارد

مدارک لازم برای صدور ویزای چین

1. اصل گذرنامه، به همراه فتوکپی صفحه اول

  • به دلیل درج ویزا در گذرنامه، ارائه اصل گذرنامه متقاضی الزامی است.
  • گذرنامه باید حداقل 12 ماه اعتبار و دو صفحه خالی ویزا باشد.
  • چنانچه متقاضی یکی از ویزاهای چین را در گذرنامه قدیمی خود داشته باشد، باید به هنگام درخواست ویزای کار گذرنامه قدیمی را نیز ارائه دهد.

2. فرم درخواست ویزا

  • فرم درخواست ابتدا باید تایپ شده و پس از تهیه پرینت توسط متقاضی امضا گردد.

3. دو قطعه عکس جدید متقاضی

  • عکس باید در 6 ماه گذشته گرفته شده باشد.
  • زمینه عکس باید کاملا سفید بوده و هیچ گونه سایه ای نداشته باشد.
  • اندازه عکس ها باید 3.3 (عرض) در 4.8 (ارتفاع) سانتی متر باشد.
  • صورت متقاضی (بدون کلاه و عینک) باید کاملا در عکس تعیین باشد.

4. یکی از اسناد زیر

  • اجازه کار صادر شده از جانب اداره امور اتباع خارجی کشور چین
  • مجوز استخدامی خارجی صادر شده توسط وزارت کار و امور اجتماعی چین
  • تائیدیه یا مجوز کار فرهنگی که به تاسید مقام های چینی رسیده باشد
  • مجوز استخدامی صادره توسط وزارت کار و امور اجتماعی چین
  • تائیدیه اجازه کار صادر شده توسط اداره امور اتباع خارجی
  • دعوت نامه همکاری از جانب شرکت ملی نفت چین

مراحل صدور ویزا

برای دریافت ویزا متقاضیان باید شخصا به سفارت چین در تهران مراجعه نمایند. سفارت چین احتیاجی به دریافت وقت قبلی ندارد و متقاضیان ویزا می توانند با در دست داشتن مدارک به سفارت مراجعه و در صورت کامل بودن مدارک ویزای خود را پس از چهار روز دریافت نمایند.

هزینه صدور ویزا

هزینه صدور ویزا به همان اندازه انواع دیگر ویزاهای چینی است. متقاضیان باید حداقل 24 ساعت قبل از دریافت ویزای خود، هزینه را پرداخت نمایند.

نکته ها

  • فتوکپی دعوت نامه معمولا قابل قبول است. با این وجود، در صورت لزوم، افسر کنسول ممکن است نسخه اصلی دعوت نامه را درخواست کند.
  • در صورت لزوم، افسر کنسول ممکن است از متقاضی درخواست سایر اسناد حمایتی یا مواد تکمیلی یا مصاحبه با متقاضی داشته باشد.
  • نتیجه درخواست ویزا به تصمیم افسران ویزا بستگی دارد.

سفارت چین در ایران

  • نشانی: تهران، خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره 15
  • تلفن سفارت: 1-22291240 (021)
  • تلفن بخش کنسولی: 22802772
  • ساعت کار سفارت: روزهای یکشنبه تا پنج شنبه؛ صبح ها از ساعت 8:30 تا 12:30 و بعد از ظهرها از ساعت 14:30 تا 16:30
  • ساعت کار بخش کنسولی: روزهای فرد صبح ها از ساعت 8:45 تا 12:15 و بعد از ظهرها 14:30 تا 16:30 (روزهای پنج شنبه بعد از ظهر مختص تحویل مدارک و ویزا است.)
  • وب سایت سفارت چین: ir.chineseembassy.org
  • ایمیل: chinaemb-ir@mfa.gov.cn
منبع: کجارو / ir.chineseembassy.org / visarite.com
انتشار: بروزرسانی: 16 شهریور 1398 شناسه مطلب: 395

به "چگونه ویزای کار چین بگیریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه ویزای کار چین بگیریم؟"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید