4 طرز تهیه آلبالو خشکه آبدار در آفتاب، فر، توستر یا سولاردم

به گزارش تور تایلند ارزان، تابستان فصل آلبالوهای خوشرنگ است و درست کردن انواع شربت، مربا، کیک و شیرینی و غذاهایی مثل آلبالو پلو با این میوه از قدیم مرسوم بوده است. می دانستید آلبالو خشکه چه خواصی برای درمان انواع بیماری ها دارد؟ در مجله خبرنگاران هم 4 طرز تهیه آلبالو خشکه آبدار در آفتاب، فر و مایکروفر سولاردم و همچین خواص درمانی آلبالو خشکه برای انواع بیماری ها را در مجله خبرنگاران بخوانید.

4 طرز تهیه آلبالو خشکه آبدار در آفتاب، فر، توستر یا سولاردم

4 طرز تهیه آلبالو خشکه آبدار در آفتاب، فر، توستر و سولاردیوم

طرز تهیه البالو خشکه آبدار با رب انار در آفتاب

برای درست کردن آلبالو خشکه در آفتاب مثل آلبالو خشک های خوشمزه بازاری ابتدا باید آلبالوها را بشورید و در آبکش بریزید تا کاملا آب شان گرفته و خشک شوند. سپس آلبالوها را در یک سینی بریزید. آلبالوها را طوری بچینید که روی هم انباشته نشوند چون در این صورت آلبالوها کپک می زنند.

سینی را زیر نور مستقیم خورشید قرار دهید تا آلبالوها نیمه خشک شوند. در واقع مدت زمان لازم برای نیمه خشک شدن آلبالوها بستگی به میزان و شدت آفتاب شما دارد. به نظر می رسد 2 یا سه روز کافی باشد (البته اگر در شهرهای گرم با نور زیاد خورشید زندگی می کنید یک روز کافی است). بعد از یک یا دو روز آلبالوها را در یک ظرف بریزید و با مقداری نمک و رب انار مزه دار کنید. دوباره آلبالوها را در سینی بچینید و یک روز دیگر در آفتاب بگذارید. آلبالو خشک ها باید کمی نرم شوند و لازم نیست پوست به هسته بچسبد.

روش نگهداری از آلبالو خشک در کوتاه مدت در دمای اتاق و سپس در یخچال در یک ظرف درب دار است اما برای طولانی مدت بهتر است آلبالو خشکه ها را فریز کنید که کپک نزنند. اگر هم به آفتاب دسترسی ندارید سینی آلبالوها را جلوی باد پنکه بگذارید.

اگر دوست ندارید به آلبالو خشکه ها رب انار اضافه کنید ایرادی ندارد. کافی است فقط مقداری نمک بزنید و در آفتاب خشک کنید.

طرز تهیه آلبالو خشکه در فر یا توستر

برای درست کردن آلبالو خشکه آبدار و بازاری در فر یا توستر ابتدا آلبالوها را بشورید و آبکش کنید تا خشک شوند. سپس یک فویل روی سینی توستر بکشید، آلبالوها را روی فویل بریزید و در فر به مدت 10 دقیقه در درجه 125 سانتی گراد قرار دهید. در این مدت باید مرتب آلبالوها را زیر و رو کنید که هر دو طرف به یک اندازه خشک شوند. با درجه 125، 10 دقیقه زمان بدهید حرارت ببینند و زیر رو نکنید. سپس به صورت مداوم زیر و رو کنید و با نمکدان و روی آلبالوها نمک بپاشید. درست شدن آلبالو خشکه آبدار در فر حدود 2 ساعت زمان می برد.

طرز تهیه آلبالو خشکه در مایکروفر سولاردم

اگر برای خشک کردن انواع میوه می خواهید از مایکروفر سولاردم استفاده کنید به این شیوه عمل کنید و در تمام مدت خشک کردن مراقب باشید که میوه ها نسوزند. آلبالوها را بشورید و اجازه دهید آب شان خشک شود. حالا در ظرف مخصوص مایکروفر یا ظرف پیرکس آلبالوها را بچینید به طوری که روی هم انباشته نشوند.

سه پایه کوتاه را در سولاردم بگذارید و ابتدا با ماکروی 900 وات 5 دقیقه زمان بدهید تا آلبالوها با حرارت نرم شوند. در اثر نرم شدن و حرارت دیدن آلبالوها در ظرف محتوی آلبالوها آب جمع می شود که باید آن را خالی کنید (مراقب داغی ظرف باشید). ظرف را بشورید و خشک کنید و سپس دوباره آلبالوها را در آن بچینید. حالا کمی نمک روی آلبالوها بپاشید و با ماکروی 360 وات به مدت 15 دقیقه یک بار دیگر آلبالوها گرم کنید.

بعد از 7 دقیقه آلبالوها را چک کنید و زیر و رو کنید تا هر دو طرف آلبالو حرارت ببیند و خشک شود.در این مرحله 10 دقیقه زمان برای آماده شدن یک آلبالو خشکه آبدار کافی است. بعد از 10 دقیقه آلبالوها را از مایکروفر بیرون بیاورید و در یک سینی بچینید تا کمی هوا بخورند و رطوبت اضافی را از دست بدهند.

در مایکروفر سولاردم هر میوه ای را با همین روش می توانید به همین طریقه خشک کنید. نحوه خشک کردن انواع میوه از میوه های تابستانی مثل توت فرنگی، انبه، گیلاس، هلو، شلیل و آلو گرفته تا موز و میوه های زمستانی مثل کیوی، پرتقال و سیب و … به همین ترتیب است. البته خشک کردن میوه روی شوفاژ هم مرسوم است که در اینجا به آن اشاره کرده ایم.

خواص درمانی آلبالو خشکه

قدیمی ها در فصل تابستان برای پیشگیری از گرمازدگی آلبالو می خوردند. ترشی آلبالو، شربت آلبالو و مربای آلبالو و آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده یا مرغ در فصل تابستان پای ثابت خانه پدربزرگ ها و مادربزرگ ها بود. آلبالو چه به صورت میوه تازه و چه آلبالو خشکه و یا به شکل های دیگر مثلا شربت و پلو برای بدن و کم کردن آثار بسیاری از بیماری ها فواید فراوانی دارد. از آلبالو برای درمان نشانه های سرماخوردگی (ویروس کرونا هم جز ویروس های سرماخوردگی است) و آنفولانزا، دیابت و قند خون بالا، فشار خون بالا، سنگ کلیه، لاغری و کاهش وزن، یبوست، نقرس، درمان کبد چرب، بیماری های چشم، برای جنین و زنان باردار، روماتیسم و آرتروز، معده و دستگاه گوارش، سرطان، چربی خون و سلامت قلب بسیار مفید است.

منبع: افق کوروش
انتشار: 10 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: thailandro.ir شناسه مطلب: 1176

به "4 طرز تهیه آلبالو خشکه آبدار در آفتاب، فر، توستر یا سولاردم" امتیاز دهید

2 کاربر به "4 طرز تهیه آلبالو خشکه آبدار در آفتاب، فر، توستر یا سولاردم" امتیاز داده اند | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "4 طرز تهیه آلبالو خشکه آبدار در آفتاب، فر، توستر یا سولاردم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید