انجام واکسیناسیون جهانی 4 سال طول می کشد
به گزارش تور تایلند ارزان، قانعی گفت: طبق پیش بینی ها حدود 4 سال طول می کشد که واکسیناسیون جهانی انجام گردد که البته امیدواریم زندگی مردم بعد از یک سال به حالت عادی بازگردد.

مصطفی قانعی، رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا اظهار کرد: طبق پیش بینی ها حدود 4 سال طول می کشد که واکسیناسیون دنیا انجام شود، البته امیدواریم زندگی مردم بعد از یک سال به حالت عادی باز شود.
او اضافه نمود: تجربه های واکسیناسیون های قبلی بر روی ویروس ها نشان داده، سال ها طول خواهد کشید که بیماری مهار شود البته ممکن است بعد مطالعه و تحقیقاتمان متوجه شویم که ویروس کرونا هم مانند آنفلوانزا احتیاج به زدن واکسن سالانه داشته باشد.
قانعی ادامه داد: ادغام شدن فناوری ها می تواند جامعه را از آسیب ها جدی ناشی از کرونا دور کند، اما به این شکل نیست که بیماری کرونا را کاملا ریشه کن نموده و از بین ببرد، زیرا اگر بخواهیم بیماری کرونا به طور موردی در افراد ظاهر شود زمان زیادی خواهد برد.
او توضیح داد: اگر افراد باز هم نکات بهداشتی را رعایت ننموده و بخواهند به مسافرت بروند و دورهمی هایی را ادامه دهند، می توانند مسبب دوباره اوج دریافت ویروس کرونا باشند. پس بهتر است موارد شیوه نامه های بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنیم.
منبع: همگردی