بازخوانی فاجعه یک داروی ناایمن، بلایی که اروپایی ها با تالیدومید به دنیا هدیه کردند!

به گزارش تور تایلند ارزان، ماجرای اعتماد یا عدم اعتماد به واکسن های ساخت کشورهای اروپایی و آمریکا، شاید موافقان و مخالفانی داشته باشد، اما بازخوانی یک فاجعه کمتر شنیده شده در تاریخ نشان می دهد نگاه مشکوک به چنین واکسن هایی، چندان غیرمنطقی نیست.

بازخوانی فاجعه یک داروی ناایمن، بلایی که اروپایی ها با تالیدومید به دنیا هدیه کردند!

با ما سفر کنید و با قیمت تور به اروپا از قاره سبز دیدن کنید و با دریافت خدمات ویزای شینگن از گردش به دور اروپا لذت ببرید.

به گزارش گروه رسانه های خبرنگاران، به نقل از دانا، بیش از یک سال از خبر ظهور ویروسی جدیدی به نام کووید 19میگذرد ویروسی که باعث شد مردم دنیا با تغییر در سبک زندگی خود به مقابله با این ویروس ناشناخته بپردازند.

از همان روز های ابتدایی متخصصان برای ریشه کن کردن این ویروس پیشنهاد ساخت واکسن را دادند اما همه میدانستن که ساخت آن احتیاج به زمان زیادی دارد.

در میان کشورهای که به دنبال ساخت واکس کرونا بودند نام آمریکا نیز به چشم می خورد آمریکا با سرعت عجیبی به دنبال ساخت واکسن برآمد که بعد از گذشت مدت کوتاهی به تست های حیوانی و انسانی و حتی فروش به کشور های دیگر رسید که بسیار جایی تامل داشت که چطور امکان دارد با این سرعت توانست همه مراحل را با موفقیت طی کند.

همین موضوع کافی بود تا بعضی کشورها به کیفیت و اثرگذاری واکسن آمریکایی کرونا شک نمایند.

در همان روزهای اولیه بعد از کشف واکسن آمریکایی فایزر نزدیک به 2.9 میلیون دز از این واکسن در سراسر آمریکا توزیع شد و واکسیناسیون افراد در معرض خطر شروع شد.

اما متاسفانه با گذشت چند روز و حتی هفته ها بعد از تزریق واکسن کرونا آمار مرگ و میر ناشی از کرونا کم که نشد، بیشتر نیز شد تا جایی که همچنان آمریکا رتبه نخست آسیب های ناشی از کووید 19را در دنیا دارد.

کشورهای اروپایی در خیانت به کشورهای دیگر مسبوق به سابقه می باشد به عنوان مثال پرونده خون های آلوده که نزدیک به 40 سال است از ورود آنها از فرانسه به ایران می گذرد در سال های دهه هشتاد میلادی، انستیتو مریو فرانسه فاکتورهای انعقادی خون را برای استفاده بیماران هموفیلی علاوه بر خود کشور فرانسه، به 10 کشور از جمله آلمان، ایتالیا، آرژانتین، عربستان، عراق، ایران و یونان صادر کرد.

اما همه داستان به اینجا ختم نمی گردد شرکت داروسازی گروننتال آلمان قرصی به نام تالیدومید را در دهه های 50و 60میلادی برای از بین بردن تهوع ناشی از بارداری فراوری کرد و میان بیشتر کشور های دنیا توضیع کرد.

تالیدومید در دهه 1950 در اروپا، استرالیا و بعضی کشورهای آمریکای جنویی -علی رغم عدم تأیید در ایالات متحده- به عنوان درمان بیماری صبحگاهی مرتبط با بارداری به طور گسترده وارد بازار شد و به فروش رسید.

بچه هایی که تحت اثر تالیدومید قرار گرفته بودند به طور تیپیکال از فوکوملیا که ناتوانی اندام ها (به خصوص دست ها و پاها) در رشد و نمو میباشد ، رنج میبردند .

این دارو حتی با آزمایش بروی حیوانات نیز باعث ایجاد نواقصی در جنین آنها شده بود. اما این شرکت به واسطه پول و ارتباطات خود توانست مجوز های لازم را بگیرد.

در اواخر دهه 50 و در اوایل دهه 60 بیش از 10 هزار کودک در 46 کشور در نتیجه مصرف تالیدومید با نقص های مادرزادی متولد شدند. تعداد دقیق قربانیان مصرف این دارو در سرتاسر دنیا معین نیست، اما تخمین زده می گردد که تعداد قربانیان بین 10 هزار تا 20 هزار نفر باشد.متاسفانه پس ازگذشت 50سال معلوم شد که این دارو موجب نقص عضو و نارسایی هایی در چشم، گوش، قلب و اعضای داخلی جنین در رحم مادر می گردد.

انگلیس پس از آلمان دومین مصرف نماینده این دارو بود. در سال 1958 این دارو در انگلیس پروانه ساخت گرفت. نیمی از 2000 نوزادی که با نواقص مادرزادی در نتیجه مصرف این دارو متولد شدند پس از چند ماه مردند. استفاده از این دارو در سال 1961 در انگلیس ممنوع شد.

که این شرکت آلمانی بعد از 50سال مجبور شد که این رسوایی عظیم را بپذیرد و عذرخواهی کند.

حالا نیز آمریکا با فراوری واکسن کرونا می خواهد آن را بر روی مردم کشورهای مختلف دنیا امتحان کند و آنها را به موش آزمایشگاهی خود تبدیل کند و شاید بعد از آنکه آنها دچار عوارض جبران ناپذیرو حتی مرگ شدند نهایت میخواد عذرخواهی نمایند که این عذرخواهی هم هیچ دردی از مردم دنیا را دوا نخواهد کرد.

حال باید دید آیا کشورهای دنیا با استفاده از بعضی داروها و واکسن های مشکوک دوباره گرفتار یک فاجعه می شوند یا عزمی دنیای برای جلوگیری یک فاجعه دیگر شکل خواهد گرفت.

اخبار گروه سایر رسانه ها صرفا بازنشر اخبار سایت ها و خبرگزاری هاست و خبرنگاران هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد.

بازگشت به صفحه رسانه ها

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 22 بهمن 1399 بروزرسانی: 22 بهمن 1399 گردآورنده: thailandro.ir شناسه مطلب: 1566

به "بازخوانی فاجعه یک داروی ناایمن، بلایی که اروپایی ها با تالیدومید به دنیا هدیه کردند!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بازخوانی فاجعه یک داروی ناایمن، بلایی که اروپایی ها با تالیدومید به دنیا هدیه کردند!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید