طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ به روش رستورانی و بسیار خوشمزه

به گزارش تور تایلند ارزان، 2 ویژگی مهم که پنه مرغ با سس آلفردو را تبدیل به یک غذای محبوب می نماید، طعم خامه ای با پنیر آب شده و سریع آماده شدن آن است. خیلی از مواقع ما در پی یک دستور غذای سریع اما خوشمزه برای شام یا ناهار هستیم که نیازی به مواد اولیه زیادی هم نداشته باشد. پاستا آلفردو یکی از این غذاهاست که هم یک شام سریع و خوشمزه برای مهمان های سرزده است و هم گزینه خوبی برای یک وعده یک یا دو نفره. آماده کردن سس آلفردو بسیار ساده است و همین موضوع باعث شده دستور پخت پاستا آلفردو ساده باشد. فقط کافی است پاستاها را در آب جوش بپزیم و به سس اضافه کنیم. اولین بار پاستای پنه با سس آلفردو را یک سرآشپز ایتالیایی به نام آلفردو در اواسط قرن 20 در شهر رم تهیه کرد. یکی از مواد اصلی و مهم پنه آلفردو پنیر پارمیجانو یا پنیر پارمزان است که طعم و بافت خامه ای به این غذا می دهد. با این قسمت از آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ همراه باشید تا طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی با مرغ و قارچ را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ به روش رستورانی و بسیار خوشمزه
زمان آماده سازیزمان پختمناسب برایاندازه سختی
30 دقیقه30 دقیقه3 نفرآسان

مواد لازم برای پاستا آلفردو با مرغ و قارچ

موادمیزان
پاستا پنه200 گرم
فیله مرغ خرد شده200 الی 300 گرم
پنیر پارمزان100 گرم
شیر300 میلی لیتر
خامه200 گرم
کره50 گرم
قارچ ورقه شده300 گرم
سیر3 حبه بزرگ
نمک و فلفل سیاهبه اندازه لازم

طرز تهیه پاستا آلفردو

1.

در یک تابه بزرگ، قارچ های خرد شده را با استفاده از نیمی از کره و یک قاشق روغن تفت دهید تا کمی طلائی شوند. دقت کنید که قارچ را همواره با حرارت بالا تفت دهید و هم بزنید؛ قارچ آب درون بافتی زیادی دارد و حرارت بالا از آب انداختن آن جلوگیری می نماید.

برای مطالعه بیشتر:پاستا میگو

2.

قارچ ها را پس از رنگ گرفتن از تابه خارج کنید. فیله مرغ خرد شده را با مابقی کره به تابه اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید. تفت دادن مرغ با حرارت بالا از آب انداختن مرغ جلوگیری می نماید و اجازه می دهد که مرغ آب دار و نرم باقی بماند.

طرز تهیه انواع سس

3.

مرغ ها ار از تابه خارج کنید و سیر له شده یا رنده شده را برای مدت کوتاهی در روغن به جای مانده در تابه تفت دهید تا عطر سیر بلند گردد و کمی تغییر رنگ دهد.

4.

در این لحظه خامه را در شیر حل و به سیرهای تفت داده شده اضافه کنید. حرارت شعله را کم و صبر کنید تا ترکیب شیر و خامه آغاز به جوشیدن کند.

5.

بعد از این که مخلوط شیر، خامه و سیر چند قل جوشید، به آرامی پنیر پارمزان را به همراه نمک و فلفل سیاه را به ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تا به آرامی آغاز به جوشیدن کند.

6.

وقتی سس شما آغاز به جوشیدن کرد، فیله های مرغ و قارچ تفت داده شده را به آن اضافه کنید تا سس آلفردو حاضر گردد.

7.

در این حین به سراغ پاستاها بروید. در یک قابلمه آب را به همراه کمی نمک و روغن جوش بیاورید و سپس پاستای پنه را به آن اضافه کنید و طبق زمان نوشته شده روی بسته بندی (یا حداقل برای 7 دقیقه) بپزید. دقت کنید که زمان در این مرحله بسیار مهم است. پس از این که پاستاها نرم شدند آن ها را از آب خارج و آبکش کنید. می توانید کمی آب خنک روی آن ها بریزید و آن ها را تکان دهید تا آب اضافی از آب کش خارج گردد.

8.

در نهایت پاستاها را به سس آلفردو اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستاها برود. می توانید پاستا آلفردو را با کمی جعفری تازه و گوجه فرنگی گیلاسی سرو کنید.

طرز تهیه پاستا آلفردو رژیمی

برای تهیه پاستا آلفردو رژیمی کافی است مواد اولیه سس آن را تغییر دهید. مواد مورد احتیاج برای تهیه پاستا آلفردو رژیمی عبارتند از:

عنوانمیزان
کره1 قاشق غذاخوری
سیر1 حبه
پوست لیموی رنده شده1 قاشق چای خوری
آرد2 قاشق چای خوری
شیر کم چرب1 فنجان
نمکبه اندازه لازم
پنیر خامه ای کم چربسه چهارم پیمانه
جعفری تازه خرد شده3 قاشق غذاخوری
پاستا300 گرم
فلفل سیاهبه اندازه لازم

کره را در تابه ای روی حرارت میانه ذوب کنید. سیر و پوست لیمو را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم گردد. آرد را به آن اضافه کنید و با قاشق چوبی و به مدت یک دقیقه تفت دهید. شیر را به همراه سه چهارم قاشق چای خوری نمک به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ گردد. پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. در ادامه جعفری را به مواد اضافه کنید. شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید مواد به خوبی با یکدیگر بپزند.

قابلمه ای بزرگ آب را جوش بیاورید. پاستاها را به مدت دو الی سه دقیقه در آب بپزید. هنگام آبکشی کردن پاستا یک فنجان از آب آن را برای افزودن به مواد نگه دارید. پاستاها را به موادی که از قبل آماده نموده اید اضافه کنید و یک فنجان آب را درون مواد بریزید. محتوای داخل تابه را خوب هم بزنید تا مایه پاستا غلیظ گردد. پاستا آلفردوی رژیمی شما آماده است. نوش جان!

طرز تهیه سس پاستا پنه آلفردو

سس آلفردو سسی خامه ای و ترکیبی از پنیر پارمزان و کره است. برای استفاده از سس آلفردو حتما باید آن را گرم کنید.

زمان آماده سازیزمان پختمناسب برایاندازه سختی
10 دقیقه10 دقیقه3 نفرآسان

مواد لازم برای تهیه سس پاستا پنه آلفردو

عنوانمیزان
شیریک فنجان
خامهیک فنجان
کره30 گرم
سیر1 حبه
پنیر پارمزانیک فنجان
جعفری تازه خرد شده1 قاشق غذاخوری
  • سیر و جعفری را خرد کنید.
  • کره را بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسد. سپس کره و خامه را با یکدیگر مخلوط کنید. ترکیب را درون تابه ای بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را هم بزنید.
  • پنیر پارمزان را به ترکیب کره و خامه اضافه کنید تا گرم گردد. سپس شیر، سیر و جعفری خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید. پس دو الی سه دقیقه سس به غلظت دلخواه شما می رسد. در این مرحله سس پنه آلفردوی شما آماده است و می توانید آن را به پاستا اضافه کنید.

نکات تکمیلی تهیه پاستا با سس آلفردو

  • شما می توانید بسته به ذائقه خود از گوشت مرغ و قارچ در تهیه پاستا آلفردو بهره ببرید.
  • برای این که طعم سیر به مواد پاستا قالب نگردد، می توانید از پودر سیر بهره ببرید.
  • برای خوش طعم تر شدن مواد می توانید از میزانی آبلیمو بهره ببرید.
  • پاستاها را پس از آب کشی با آب نشویید.
  • در طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو می توانید سینه مرغ را از قبل با سیر و ادویه های دیگر طعم دار کنید.
  • در طرز تهیه پاستا آلفردو با آرد حتما از آرد تفت داده نشده بهره ببرید تا رنگ مواد تغییر نکند.
منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 31 فروردین 1404 بروزرسانی: 31 فروردین 1404 گردآورنده: thailandro.ir شناسه مطلب: 2562

به "طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ به روش رستورانی و بسیار خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ به روش رستورانی و بسیار خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید