طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ بدون فر

به گزارش تور تایلند ارزان، پیراشکی جزء دسته غذا های پر هوادار است که شما می توانید با هر نوع مواد غذایی که دوست دارید آن را تهیه کنید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ بدون فر

شما می توانید از خمیر آماده یا همان خمیر یوفکا بهره ببرید و یک پیراشکی خوشمزه تهیه کنید، البته می توانید از خمیر های آماده پیراشکی که به صورت نیمه یخی هستند بهره ببرید.

شما اگر دوست دارید می توانید پیراشکی را داخل تابه سرخ کنید و یا اگر دوست دارید پیراشکی کم کالری داشته باشید داخل فر قرار دهید. برای مواد میانی نیز می توانید از گوشت یا مرغ و سوسیس و کالباس بهره ببرید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ بدون فر

مواد لازم

گوشت چرخ نموده 300 گرم

قارچ اسلایس شده 200 گرم

فلفل دلمه 1 عدد

پیاز 1 عدد

خمیر یوفکا 1 بسته

پنیر ورفه ای یا پنیر رنده شده به اندازه لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر آماده

مرحله اول: تفت دادن مواد

ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی زردچوبه و روغن تفت دهید تا سبک گردد، سپس گوشت را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا خوب سرخ گردد و تغییر رنگ دهید سپس ادویه ها را به گوشت بزنید و مجدد کمی سرخ کنید تا عطر ادویه ها بلند گردد.

مرحله دوم: افزودن قارچ

در ادامه باید قارچ اسلایس شده را به مواد اضافه کنید و بعد فلفل دلمه خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده گردد و فلفل دلمه نرم گردد. در این مرحله می توانید به دلخواه از ذرت کنسرو یا نخود فرنگی نیز بهره ببرید و برای خوشرنگ شدن مواد میانی می توانید از کمی رب نیز بهره ببرید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته گردد، سپس مواد را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک گردد.

مرحله سوم: تهیه پیراشکی گوشت بدون فر

در ادامه باید خمیر یوفکا را روی سطح آشپزی قرار دهید و از مواد میانی تهیه شده و پنیر دلخواه روی خمیر یوفکا قرار دهید و حالا بسته به نوع خمیر یوفکای که خرید کردید گرد یا مستطیل باید خمیر را جمع کنید و تا بزنید و داخل تابه به همراه کمی روغن هر دو طرف را سرخ کنید.

مرحله چهارم: تهیه پیراشکی گوشت در فر

در ادامه باید برای پخت در فر باید پیراشکی را تا بزنید و داخل سینی فر چرب شده قرار دهید روی خمیر را با کمی روغن رومال کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه با دمای 180 درجه قرار دهید تا خوب طلایی و برشته گردد و در خاتمه با سس دلخواه میل کنید.

فوت و فن های دستور پخت پیراشکی گوشت با خمیر آماده

به دلخواه می توانید کمی پودر سیر نیز به مواد اضافه کنید.

می توانید روی خمیر را با زرده رومال کنید و به دلخواه کنجد بپاشید و در فر قرار دهید.

می توانید بجای گوشت از مرغ نیز بهره ببرید.

منبع: پارسی دی

منبع: فرارو
انتشار: 9 فروردین 1402 بروزرسانی: 9 فروردین 1402 گردآورنده: thailandro.ir شناسه مطلب: 2369

به "طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ بدون فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ بدون فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید