طرز تهیه 4 نوع شیرینی با خمیر هزارلا؛ زبان، قیفی خامه ای و&amphellip

به گزارش تور تایلند ارزان، در این ویدیو طرز تهیه 4 مدل شیرینی با خمیر هزارلا از جمله شیرینی زبان و قیفی خامه ای را به شما آموزش می دهیم. خوبی پخت شرینی با خمیر هزارلا این است که می توانید از خمیر هزارلای آماده بهره ببرید و در کمتر از یک ساعت برای مناسبت های مختلف مثل عید نوروز شیرینی خانگی داشته باشید.

طرز تهیه 4 نوع شیرینی با خمیر هزارلا؛ زبان، قیفی خامه ای و&amphellip

شیرینی پزی در خانه کاری وسوسه برانگیز است. اما بسیاری از افراد به علت سخت بودن و زمان زیادی که باید صرف پخت شیرینی های خانگی و به خصوص آماده کردن خمیر آن ها گردد، قید آن را می زنند. اما اگر به پخت وپز علاقه داشته باشید، لذت پختن شیرینی خانگی همراه با بویی که در خانه می پیچد و طعمی که بعد خواهید چشید را نباید از دست بدهید. پس با استفاده از خمیر های هزارلای آماده و دستورهای پختی که ما برایتان آماده نموده ایم خیلی سریع تر و راحت تر از آنچه که فکرش را می کنید، شیرینی های خوشمزه بپزید.

مواد لازم

  • خمیر هزارلای آماده: 2 بسته
  • خامه قنادی: 250 گرم
  • پنیر ماسکارپونه: 150 گرم
  • عسل: 3 قاشق غذاخوری
  • شکر: یک چهارم پیمانه
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد برای رومال
  • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • کنجد، مغز پسته، مربا یا میوه به دلخواه

1. طرز تهیه شیرینی قیفی خامه ای با خمیر هزارلا

  1. خمیر هزارلای آماده را از سه تا چهار ساعت قبل از فریز به پخچال منتقل کنید و از 30 دقیقه قبل از آغاز کار آن را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. خمیر را از بسته خارج کنید و به صفحه کار آردپاشی شده منتقل کنید. مراقبت باشید که فشار زیادی به خمیر وارد نکنید تا لایه های خمیر به هم نچسبند. بعد دور خمیر با با چاقوی تیز ببرید تا هوا وارد لایه های آن گردد.
  2. یک تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و آن را با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده یکدست شوند. سپس با استفاده از برس آشپزی تخم مرغ را روی نیمی از سطح خمیر بمالید.
  3. در این مرحله خمیر را به شکل نوارهایی به عرض 2 سانتی متر برش دهید. این نوارهای خمیر هزارلای آماده، طولی حدود 25 سانتی متر خواهند داشت.
  4. فر را روشن کنید و دمای آن را روی 220 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم گردد.
  5. در این مرحله یک قالب مخروطی شکل احتیاج دارید که می توانید آن را از فروشگاه های لوازم قنادی خریداری کنید یا با یاری فویل در خانه آماده کنید. بدون احتیاج به چرب کردن، نوارهای خمیر را از بالای مخروط تا پایین آن بپیچید طوری که لبه های آن به میزانی کمی روی هم باشند.
  6. قیف های آماده شده که هنوز روی قالب ها هستند را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است بچینید؛ به طوری که قمست آخر خمیر به زیر قرار بگیرد تا موقع پخت باز نگردد.
  7. شیرینی ها را به مدت 30 دقیقه و در طبقه وسط داخل فر قرار دهید. 10 دقیقه ابتدای پخت، دمای فر 220 درجه سانتیگراد باشد و در ادامه دما را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا شیرین ها مغز پخت شوند.
  8. بعد از پخته شدن قیف ها، آن ها را به آرامی از قالب دربیاورید.
  9. 250 گرم خامه قنادی را که 2 ساعت قبل از فریزر خارج نموده اید و نرم شده است را با دور تند همزن هم بزنید تا سفت و یکدست گردد.
  10. خامه را به قیف قنادی منتقل کنید و با ماسوره دلخواه، داخل قیف های هزارلا را پر کنید. قیف خامه ای آماده ست.

2. طرز تهیه شیرینی زبان با خمیر هزارلا

  1. 3 قاشق غذاخوری عسل را با 2 قاشق چای خوری آب هم دمای محیط، رقیق کنید.
  2. این ترکیب را با برس آشپزی روی نیمه به جامانده خمیر بمالید.
  3. قالب شیرینی زبان در ابعاد مختلف در فروشگاه های لوازم قنادی وجود دارد. ابن قالب را بردارید و با آن خمیر را قالب بزنید.
  4. خمیر های قالب زده شده را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است، بچینید.
  5. حالا با رولت یا چاقو یک برش کوچک وسط خمیر ها ایجاد کنید.
  6. شیرینی ها را به مدت 30 دقیقه و در طبقه وسط داخل فر قرار دهید. 10 دقیقه ابتدای پخت، دمای فر 220 درجه سانتیگراد باشد و در ادامه دما را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا شیرین ها مغز پخت شوند.
  7. بعد از پخته شدن شیرینی ها و وقتی که داغ هستند، یک لایه دیگر از عسل رقیق شده را روی آن ها بمالید و بعد به دلخواه میزانی کنجد یا پودر پسته روی آن ها بریزید. شرینی زبان آماده ست. نوش جان.

3. طرز تهیه شیرینی هزارلای پنیری

  1. برای تهیه کرم پنیری یک چهارم پیمانه شکر را با 150 گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای، یک دوم قاشق چای خوری وانیل و یک زرده تخم مرغ مخلوط می کنید تا به یک کرِم یکدست برسید.
  2. فر را روشن کنید و دمای آن را روی 220 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم گردد.
  3. خمیر دوم را از بسته خارج کنید و به صفحه کار آردپاشی شده منتقل کنید. مراقبت باشید که فشار زیادی به خمیر وارد نکنید تا لایه های خمیر به هم نچسبند. بعد دور خمیر با با چاقوی تیز ببرید تا هوا وارد لایه های آن گردد.
  4. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. نیمی از خمیر را به دو قسمت و هر کدام از این دو قسمت را به سه قیمت تقسیم کنید تا 6 برش خمیر داشته باشید.
  5. با استفاده از چاقو و چنگال خمیر را با طرح دلخواهی شکل دهید.
  6. بعد شیرینی ها را به سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است، منتقل کنید.
  7. کرم پنیری را به میزان دلخواه روی خمیر ها قرار دهید و در صروت تمایل برش های میوه یا مربا را وسط کرم قرار دهید.
  8. میزانی مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید.
  9. حالا سینی فر را داخل فر گرم شده و به مدت 30 دقیقه قرار دهید، 10 دقیقه اول با دمای 220 درجه سانتیگراد و 20 دقیقه بعدی با دمای 180درجه سانتیگراد. بعد از این زمان هزارلای پنیری آماده است.

4. طرز تهیه شیرینی هزارلای پنیری دانمارکی

  1. نیمی از خمیر هزارلا را به دو قسمت تقسیم کنید.
  2. فر را روشن کنید و دمای آن را روی 220 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم گردد.
  3. با استفاده از چاقو خمیر را به شکل دلخواه درآورید.
  4. شیرینی ها را روی کاغذ روغنی که کف سینی فر پهن نموده اید، بچینید.
  5. کرم پنیری به جامانده از شیرینی سوم را روی خمیر ها قرار دهید و برای وسط کرم، از برش میوه یا مربا به دلخواه بهره ببرید.
  6. میزانی مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ را روی خمیر بمالید.
  7. حالا سینی فر را داخل فر گرم شده و به مدت 30 دقیقه قرار دهید، 10 دقیقه اول با دمای 220 درجه سانتیگراد و 20 دقیقه بعدی با دمای 180درجه سانتیگراد. هزارلای پنیری دانمارکی آماده است. نوش جان.
منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 2 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 2 اردیبهشت 1404 گردآورنده: thailandro.ir شناسه مطلب: 2563

به "طرز تهیه 4 نوع شیرینی با خمیر هزارلا؛ زبان، قیفی خامه ای و&amphellip" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 4 نوع شیرینی با خمیر هزارلا؛ زبان، قیفی خامه ای و&amphellip"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید