طرز تهیه شیرینی آلمانی در خانه؛ خانه نشینی را به فرصت تبدیل کنید
به گزارش تور تایلند ارزان، یکی از شیرینی هایی که می توانیم برای عید درست کنیم شیرینی آلمانی است. کمی زمان بر است، اما نتیجه نهایی آن لذت بخش است.
جهت دریافت خدمات پتینه نقاشی ساختمان با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.
به گزارش ،حالا که اکثرمان تمام وقت در خانه ایم، بهتر است بخشی از وقتمان را به آشپزی و شیرینی پزی اختصاص دهیم. یکی از شیرینی هایی که می توانیم برای عید درست کنیم شیرینی آلمانی است. کمی زمان بر است، اما نتیجه نهایی آن لذت بخش است.
کره یا روغن جامد: 100 گرم
پودر قند: نصف پیمانه
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ: 1 عدد
شهد یا عسل: 1 قاشق مربا خوری
شیر یا آب ولرم: یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: 1 قاشق غذا خوری
آرد: 1 و نیم پیمانه
شکلات شیری و کاکائویی ذوب شده: به مقدار لازم
مارمالاد و ژله مغزی: به مقدار لازم
پودر پسته: به میزان دلخواه
پودر نارگیل: به میزان دلخواه
1. ابتدا کره یا روغن جامد را آب می کنیم البته نه اینکه گرم باشند؛ و به همراه پودر قند و وانیل به مدت 2 دقیقه با هم زن هم می زنیم تا کرم رنگ گردد.
2. بعد یک عدد زرده تخم مرغ را هم به آن اضافه می کنیم و دو دقیقه دیگر هم با هم زن هم می زنیم. سپس یک قاشق عسل یا شهد را به همراه آب یا شیر ولرم به بقیه مخلوط اضافه می کنیم و مقداری دیگر هم می زنیم و بعد پودر کاکائو را اضافه و با هم زن هم می زنیم. در آخر هم آرد را کم کم اضافه نموده و با قاشق هم بزنید تا خمیر در ظرف جمع گردد.
3. خمیر نیاز به ورز دادن ندارد و اگر زیاد هم بزنید به روغن میفتد که مناسب نیست. خمیر آماده شده را داخل نایلون گذاشته و برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از نیم ساعت خمیر آماده شده را در داخل نایلون به ضخامت نیم سانت پهن و صاف کنید تا کاملا تمام قسمت های آن یکدست گردد.
4. بعد با قالب های مختلف یا گرد آن ها را قالب بزنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را با کمی فاصله می چینیم. وسط نصف شیرینی های قالب زده را هم با پشت سر ماسوله گرد خالی می کنیم. شیرینی ها را با دمای فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه می پزیم و پس از سرد شدن شکلات شیری و کاکایویی را به صورت جداگانه به روش بن ماری ذوب کنید و با ماسوله روی شیرینی هایی که وسطشان خالی شده تزیین می کنیم و به همین ترتیب هر تعدادی که دوست دارید با شکلات، بادام، پودر پسته و پودر نارگیل تزیین کنید.
5. وسط شیرینی های ساده و خالی نشده مقداری مارمالاد یا ژله مغزی می ریزیم. شیرینی های ساده را در زیر و شیرینی حفره دار تزیین شده را روی قسمت زیری قرار دهید تا شیرینی ها جفت شوند.
منبع: ایرنا
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان