مالزی از آب، بستنی حلال می گیرد!
به گزارش تور تایلند ارزان، یک کارآفرین اهل مالزی ادعا نموده است که با استفاده از آب بدست آمده از چاه زمزم در مکه بستنی حلال درست نموده است.
با تور مالزی از توسعه یافته ترین کشور شرق آسیا دیدن کنید.
یک کارآفرین اهل مالزی ادعا نموده است که با ارایه بستنی حلال با آب زمزم، به ویژه در این فصل گرما توجه همه مسلمانان را به محصول خود جلب خواهد نمود.
او که محمد هشام زمری نام دارد، محصول خود را ابتدا با عنوان بستنی کفایه حلال که تمامی مواد تشکیل دهنده آن بر اساس دستورات و روش اسلامی تهیه شده است، عرضه کرد.
بستنی حلال این شرکت حاوی مواد غذایی دیگری همانند بادام، خرما، میوه خشک یا کنسرو شده، آب زمزم، کشمش و زعفران است که به آن طعم های مختلفی می دهد. او در ابتدا تنها بستنی حلال عرضه می کرد اما برای توسعه و شهرت بیشتر در میان مسلمانان مدعی شده که از آب زمزم در ساخت این بستنی ها استفاده می نماید!
گرایش مسلمانان به محصولات غذایی حلال سبب شکل گیری و رشد صنعت دیگری به نام گردشگری حلال شده است. گردشگری اسلامی درحدود 10 درصد از کل بازار گردشگری جهانی را در اختیار دارد ولی با سرعت بسیار بالایی در حال رشد است. این سبک گردشگر در خاورمیانه و کشورهای اسلامی در سال 2015، به میزان 20 درصد افزایش یافته است.
هم زمان با رشد گردشگری حلال، موسسات تورگردانی مرتبط با گردشگران مسلمان در کشورهای عرب، نسبت به ثبت نام مسافران خود در هواپیماهایی توجه دارند که از صرف الکل و گوشت خوک خودداری می نمایند و مکان های ویژه نماز و نیز نسخه هایی از قران کریم در اختیار مسافران خود قرار می دهند و مسافران زن و مرد را از هم جدا می نمایند. مالزی که سال هاست عنوان رجحانن کشور را در فهرست گردشگری حلال ازآن خود نموده و در ارایه محصولات حلال گام های ابتکاری نیز برداشته است.
محمد هشام که اکنون به نام سیگو هشام شهرت دارد می گوید که الهام بخش او در شکل دادن به این کسب و کار آن بود که دریافت هیچ فرد مسلمانی بستنی حلال عرضه ننموده است. از طرف دیگر مشاهده نموده است که تاجران زیادی از کشور کامبوج به مالزی می آیند که همگی در کار ساخت و فروش بستنی هستند. این بستنی ها چه دست ساز و خانگی و چه بستنی های کارخانه ای هیچ یک برچسب حلال نداشتند.
او با درک این که هیچ شرکت یا فردی نبوده که اطمینان دهد بستنی عرضه شده در بازارها از نظر دین اسلام کاملا مجاز است، دریافت که ارایه بستنی حلال تنها برای بازار مسلمانان می تواند بسیار پرسود باشد.
محمد هشام یادآور شد که قبل از این که شرکت بستنی سازی کفایه را راه اندازی کند، بارها به کامبوج و تایلند سفر نموده تا طرز تهیه بستنی را یاد بگیرد. سپس با سرمایه 600 ریگنیت برای خرید تجهیزات، کار خود را شروع کرد.
او در ابتدا با ساخت و عرضه بستنی های کوچک با طعم های معمول مانند وانیل، شکلات و توت فرنگی شروع کرد و اکنون در سراسر مالزی محصولات او به فروش می رسد.
او که پدر 5 فرزند است قبلا یک تکنسین بوده و در گذشته به سختی می توانسته احتیاج خانواده اش را تامین کند. تا اینکه تصمیم گرفت دست به کاری جسورانه بزند.
محمد هشام هم اکنون دوره های آموزشی ویژه ای برای افراد تازه کار و صاحبان کسب و کار در خصوص نحوه تهیه بستنی راه اندازی نموده است که بسیاری از آن ها در بازار محصولات خود را با تاییدیه و امضای او عرضه می نمایند.
شرکت او همچنین عرضه نماینده انواع ماشین آلات بستنی سازی، فریزر و نیز فروش انواع مواد خوردنی برای فراوری بستنی است. او در حال حاضر با دانشگاه پاهانگ مالزی در خصوص یافتن راه های ابتکاری برای ساخت ماشین های بستنی سازی درحال مذاکره است.
طبق آنالیز های اجرا شده از سوی بنیاد کرسنت ریتینگ، مالزی، ترکیه و امارات متحده عربی در این میان رجحانن مقصدهای گردشگری حلال در 5سال گذشته بوده اند. در راستای تمرکز بر گردشگری حلال، نتیجه طبیعی آن رشد و رجحان مالزی در زمینه گردشگری رمضان نیز هست.
مالزی بیش از هر کشور دیگر خود را با احتیاج گردشگران روزه دار درماه رمضان تطبیق داده است و اقداماتی چون دسترسی به رستوران حلال و ارائه نمازخانه در نقاط گردشگری کشور از جمله کارهایی است که سبب جذب مسافران مسلمان در طول ماه رمضان نیز شده است.
منبع: کجارو / chn.ir