کشف اَبَرزمینی که دور یک کوتوله قرمز می گردد

به گزارش تور تایلند ارزان، جرم و دوره گردش آن نشان می دهد که این سیاره یک سیاره سنگی است و شعاع آن در حدود 1.4 شعاع زمین است؛ مساله ای که می تواند با مشاهدات آینده ماهواره TESS تایید شود.

کشف اَبَرزمینی که دور یک کوتوله قرمز می گردد

سیاره تازه کشف شده سه برابر زمین است و هر 2.4 روز یک بار به دور ستاره GJ 740 می شود

دانشمندان یک اَبَرزمین جدید کشف کرده اند که به دور ستاره ای در فاصله 36 سال نوری از سیاره ما در گردش است. جِرم این سیاره تازه کشف شده سه برابر زمین است و هر 2.4 روز یک بار به دور ستاره GJ 740 می شود.

دمای ستاره GJ 740 به مراتب کمتر از خورشید است و در مقایسه با خورشید، جرم بسیار کمتری هم دارد. دمای سطح آن به چیزی بین 2400 و 3700 کلوین می رسد که در حدود 2000 درجه کمتر از دمای خورشید است. ابعاد این ستاره نیز بین 8 تا 45 درصد خورشید تخمین زده می شود.

با در نظر گرفت تخمین دانشمندان مبنی بر آن که هر یک از این ستارگان، میانگین 2.5 سیاره با مدار کمتر از 200 روز در حال گردش به دور خود دارند، ستاره های سردتر مانند این، گزینه های مناسبی برای جست وجوی سیارات جدید به شمار می فرایند.

بوریا تولدو پادرون، دانشجوی دوره دکتری در انیستیتوی تحقیقات اخترفیزیک (IAC) و نویسنده مقاله ای که در ژورنال اخترشناسی و اخترفیزیک (Astronomy & Astrophysics) منتشر شده است، می گوید: از نظر کوتاه بودن مدار، این سیاره در بین سیاراتی که به دور این نوع از ستارگان در گردش هستند در جایگاه دوم واقع شده است.

پادرون می افزاید: جست وجو به دنبال یافتن سیارات فراخورشیدی جدید پیرامون ستارگان سرد، از طریق اختلاف کم بین جرم سیاره و جرم این ستارگان پیش می رود. البته مقصود از اختلاف کمتر، در مقایسه با ستارگان با رده طیف گرمتر است (که شناسایی سیگنال سیارات را ساده تر می کند) و نیز با در نظر دریافت تعداد زیاد این نوع ستارگان در کهکشان ما.

داده هایی که محققان گردآوری کرده اند، همچنین نشان می دهد که سیاره دیگری نیز نزدیک به این سیاره وجود دارد؛ سیاره ای تقریبا به اندازه زحل که هر 9 سال یک بار به دور این ستاره می شود. هرچند، سیگنال هایی که دانشمندان دریافت می کنند ممکن است ناشی از چرخه مغناطیسی ستاره باشد.

از این رو برای آن که ستاره شناسان وجود این سیاره را تایید کنند، به اطلاعات تکمیلی از این دست نیاز است. هونای ای گونزالس هرناندز، پژوهشگر و یکی از نویسندگان این مقاله، می گوید: دشواری اصلی این روش بازمی شود به فعالیت شدید مغناطیسی این نوع ستارگان.

چیزی که باعث می شود سیگنال های طیف سنجی تولید شده آن، بسیار به آن دسته از سیگنال های تولید شده از سیارات فراخورشیدی شبیه باشند.

منبع: ایندیپندنت

منبع: فرادید
انتشار: 28 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1400 گردآورنده: thailandro.ir شناسه مطلب: 1757

به "کشف اَبَرزمینی که دور یک کوتوله قرمز می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشف اَبَرزمینی که دور یک کوتوله قرمز می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید