طرز تهیه شربت نعنا زعفران مجلسی در 7 مرحله ساده
به گزارش تور تایلند ارزان، شربت نعنا زعفران یک نوشیدنی طبیعی و سالم است که در چند مرحله ساده آن را در خانه می توان تهیه کرد. این نوشیدنی گوارا و خوش عطر به ویژه در روزهای گرم تابستان برای برطرف تشنگی و گرمازدگی یک عالی است. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه شربت نعناع زعفران می پردازیم و نکات مهم و بعلاوه فوت و فن های خوشمزه تر شدن این شربت خنک تابستانی را نیز به شما خواهم گفت.
مواد لازم در طرز تهیه شربت نعنا با زعفران بدون رنگ خوراکی
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
برگ نعنا تازه | 500 گرم |
آب | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
شکر | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
زعفران (دم نموده غلیظ) | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیمو یا آب لیموترش تازه | 2 قاشق غذاخوری |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه
مدت زمان لازم برای طرز تهیه شربت نعنا زعفران: 30 دقیقه
مراحل طرز تهیه شربت نعنا زعفران به روش خانگی
شما می توانید با چند مواد اولیه ساده و در دسترس یک شربت خوش عطر و خوش طعم برای روزهای تابستانی داشته باشید. شربت نعنا زعفران مناسب فصل گرماست و یک نوشیدنی مجلسی است که می توانید از آن برای پذیرایی از مهمان ها بهره ببرید. برای تهیه شربت نعنا زعفران مجلسی کافی است مطابق دستورالعمل زیر مرحله به مرحله پیش بروید.
مرحله اول: برگ های نعنا را آماده کنید
در اولین قدم از درست کردن شربت نعنا زعفران، قسمت انتهایی ساقه نعنا را جدا کنید. برگ های نعنا به همراه ساقه آن را پنج دقیقه در آب سرد و نمک بخیسانید تا ضدعفونی گردد و گل و لای آن پاک گردد. سپس آنها را چند دور آبکشی کنید و سپس در یک آبکش قرار دهید تا آب اضافه آن خارج گردد.
مرحله دوم: شکر را در آب حل کنید
یک قابلمه با سایز مناسب انتخاب کنید. دو لیوان شکر را در قابلمه بریزید. به شکر دو لیوان آب نیز اضافه کنید. قابلمه حاوی آب و شکر را روی حرارت مناسب بگذارید و به آرامی آغاز به هم زدن کنید. هم زدن آب و شکر را تا جایی ادامه دهید که ذرات شکر کاملا در آب حل شوند. سپس حرارت را کم کنید
برای تهیه شکر به صورت یا اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله سوم: نعنا را اضافه کنید
بعد از آنکه شکر کاملا در آب حل شد و حرارت را کم کردید؛ چند دقیقه ای زمان بدهید تا بافت شربت کمی غلیظ گردد. در این مرحله از طرز تهیه شربت نعنا زعفران بعد از به غلظت رسیدن ترکیب آب و شکر یا همان شهد شربت باید نعنا تازه را اضافه کنید. برای این کار نعناها را به صورت یک دسته در آورید، با نخ ببندید و در قابلمه بیندازید.
مرحله چهارم: زمان بدهید تا شربت کاملا غلیظ گردد
بعد از اضافه کردن دسته های نعنا باید اجازه دهید نعنا چند دقیقه ای با شربت بجوشد تا عطر نعنا کاملا به خورد شربت برود. زمان بدهید تا آّب اضافه شربت کاملا تبخیر و به غلظت مناسب برسد.
مرحله پنجم: زعفران دم نموده را اضافه کنید
بعد از آنکه شربت به غلظت مورد نظر رسید، زعفران دم نموده را به آن اضافه کنید. سپس حرارت را خاموش کنید. صبر کنید تا شربت در دمای محیط کاملا خنک گردد.
برای تهیه زعفران به صورت حضوری یا اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله ششم: آب لیمو را اضافه کنید
شربت نعنا زعفران که کاملا خنک شد، 2 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه یا آبلیموی باکیفیت به آن اضافه کنید. در این مرحله بعلاوه دسته های نعنا را از شربت بیرون بیاورید.
برای تهیه آبلیمو به صورت حضوری یا اینترنتی به وسیله فروشگاه های می توانید اقدام کنید.
مرحله آخر: شربت لیمو نعنا را سرو کنید
بعد از آنکه از خنک شدن شربت اطمینان حاصل کردید، آن را از صافی رد کنید تا ناخالصی های آن گرفته گردد. شربت نعنا با زعفران را در بطری های شیشه ای بریزید و به مدت طولانی در یخچال از آن نگهداری کنید.
برای درست کردن این شربت در روزهای گرم تابستان هر بار یک پنجم لیوان را با شربت نعناع زعفران پر کنید و بقیه حجم لیوان را با مقدار مشخصی آب و قطعه های یخ مخلوط و سرو کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید؛ گوارای وجود!
بیشتر بخوانید:
نکات مهم در طرز تهیه شربت نعنا زعفران مجلسی با طعم بی نظیر
- شربت نعنا زعفران را با برگ های تازه نعنا و اسلایس لیمو ترش می توانید تزئین کنید.
- این مقدار از آبلیمو برای جلوگیری از کپک زدن شربت در دراز مدت استفاده می گردد و افزودن آن لازم است. اگر به طعم آبلیمو علاقه دارید می توانید مقدار بیشتری از آن را به شربت اضافه کنید.
- بنا بر سلیقه و ذائقه خود می توانید کمی گلاب در طرز تهیه شربت نعنا زعفران به کار ببرید. گلاب را از خریداری کنید، به روش های حضوری یا اینترنتی.
- برای آنکه شربت نعنا زعفران شکل مجلسی تری پیدا کند و خوشرنگ تر گردد می توانید به آن کمی رنگ خوراکی سبز اضافه کنید.
فوت و فن های خوشمزه شدن شربت نعنا زعفران
دلیل تلخ شدن شربت نعنا زعفران چه چیزی می تواند باشد؟
دلیل تلخ شدن این شربت می تواند به چند عامل بستگی داشته باشد:
- استفاده از آبلیموی تلخ؛
- اضافه کردن قسمت پوست سفید لیمو به شربت؛
- اضافه کردن آبلیمو به شربت در حین پخت و یا زمانی که هنوز داغ است؛
- استفاده بیشتر از مقدار از نعنا؛
- استفاده زیاد از ساقه های نعنا.
چرا شربت نعنا زعفران بعد از مدتی کپک می زند؟
در تهیه شربت های خانگی چون از مواد افزودنی و نگهدارنده استفاده نمی گردد احتمال کپک زدن آنها در طولانی مدت زیاد است. برای جلوگیری از کپک زدن شربت نعنا زعفران حتما دو قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید.
غلظت مناسب برای شربت نعنا زعفران به چه طریقی قابل تشخیص است؟
یک قاشق از شربت را در آب سرد بریزید. اگر در آب حل شد احتیاج است که مدت زمان بیشتری روی حرارت بماند. در غیر این صورت به قوام کافی رسیده است.
محصولات مرتبط
نمک تصفیه شده خوراکی یددار سلفونی 2.5 کیلویی گلها
36,900 تومان 39,950 تومان 8% تخفیف
زعفران دو گرمی نوین زعفران
358,900 تومان 445,000 تومان 19% تخفیف
زعفران چهار گرمی نوین زعفران
597,900 تومان 755,000 تومان 21% تخفیف
سرکه سیب 500 گرمی شیشه وردا
84,900 تومان 93,650 تومان 9% تخفیف
آبلیمو 430 گرمی با نیم لیوان
46,900 تومان 49,000 تومان 4% تخفیف
قند شکسته 400 گرمی جلال اوغلو
27,500 تومان 30,000 تومان 8% تخفیف
شکر بسته بندی 3 کیلویی شووکام
145,550 تومان 147,000 تومان 1% تخفیف
گلاب 450 گرمی مادلین
50,900 تومان 59,500 تومان 14% تخفیف
منبع: افق کوروش