طرز تهیه مربای کیوی و فوت وفن نگهداری آن
به گزارش تور تایلند ارزان، مربای کیوی یک مربای خوشمزه و ملس است که همه عاشقش می شوند. این مربا چه در کنار چای، قهوه و انواع دسرها و چه در میز صبحانه جا دارد. این مربا برای افرادی که طعم های ملس را به طعم های شیرین ترجیح می دهند، بسیار مناسب است. روش تهیه مربا کیوی بسیار آسان و نتیجه بسیار هوس برانگیز است.
مواد لازم برای تهیه مربای کیوی
- کیوی یک کیلوگرم
- شکر 750 گرم
- آب دو لیوان
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- آبلیمو یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای کیوی
مرحله اول
برای تهیه مربای کیوی ابتدا سه لیوان آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. هنگامی که شربت غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم
کیوی ها را پوست بگیرید و آن ها را به صورت نازک ببرید.
مرحله سوم
کیوی ها را در شربت خنک شده بریزید و مربا را روی حرارت قرار دهید.
مرحله چهارم
اجازه دهید تا مربا به جوش بیاید و حدود 20 دقیقه بجوشد. کمی قبل از برداشتن مربا از روی حرارت، آبلیمو را اضافه کنید.
مرحله پنجم
حدود سه دقیقه بعد مربا را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کاملا خنک گردد. مربا را در ظرف شیشه ای دردار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات
- از کیوی های سفت و رسیده برای تهیه مربا بهره ببرید.
- بنا به سلیقه تان می توانید میزان شکر مربا کیوی را کمتر یا بیشتر کنید.
- از آبلیمو خانگی برای تهیه این مربای مجذوب کننده بهره ببرید.
- اگر مربا کیوی شکرک زد یعنی ترشی آن کم بوده است. به مربا میزانی آب جوش اضافه کنید و زمانی که جوشید، کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.
- اگر از هواداران مرباهای ملس هستید مربای تمشک و مربای آلبالو را هم به شما پیشنهاد می کنیم.
- مربا یکی از خوردنی های خوشمزه صبحانه است بنابراین اگر به تهیه انواع مربا علاقه مند هستید می توانید مربای به، مربای زردآلو و مربا پوست هندوانه را هم امتحان کنید.