طرز تهیه مربای کیوی و فوت وفن نگهداری آن

به گزارش تور تایلند ارزان، مربای کیوی یک مربای خوشمزه و ملس است که همه عاشقش می­ شوند. این مربا چه در کنار چای، قهوه و انواع دسرها و چه در میز صبحانه جا دارد. این مربا برای افرادی که طعم­ های ملس را به طعم ­های شیرین ترجیح می دهند، بسیار مناسب است. روش تهیه مربا کیوی بسیار آسان و نتیجه بسیار هوس برانگیز است.

طرز تهیه مربای کیوی و فوت وفن نگهداری آن

مواد لازم برای تهیه مربای کیوی

  • کیوی یک کیلوگرم
  • شکر 750 گرم
  • آب دو لیوان
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • آبلیمو یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای کیوی

مرحله اول

برای تهیه مربای کیوی ابتدا سه لیوان آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. هنگامی که شربت غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم

کیوی ها را پوست بگیرید و آن ها را به صورت نازک ببرید.

مرحله سوم

کیوی ها را در شربت خنک شده بریزید و مربا را روی حرارت قرار دهید.

مرحله چهارم

اجازه دهید تا مربا به جوش بیاید و حدود 20 دقیقه بجوشد. کمی قبل از برداشتن مربا از روی حرارت، آب­لیمو را اضافه کنید.

مرحله پنجم

حدود سه دقیقه بعد مربا را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کاملا خنک گردد. مربا را در ظرف شیشه ­ای دردار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات

  • از کیوی ­های سفت و رسیده برای تهیه مربا بهره ببرید.
  • بنا به سلیقه­ تان می ­توانید میزان شکر مربا کیوی را کمتر یا بیشتر کنید.
  • از آب­لیمو خانگی برای تهیه این مربای مجذوب کننده بهره ببرید.
  • اگر مربا کیوی شکرک زد یعنی ترشی آن کم بوده است. به مربا میزانی آب جوش اضافه کنید و زمانی که جوشید، کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.
  • اگر از هواداران مرباهای ملس هستید مربای تمشک و مربای آلبالو را هم به شما پیشنهاد می کنیم.
  • مربا یکی از خوردنی های خوشمزه صبحانه است بنابراین اگر به تهیه انواع مربا علاقه مند هستید می توانید مربای به، مربای زردآلو و مربا پوست هندوانه را هم امتحان کنید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: thailandro.ir شناسه مطلب: 2276

به "طرز تهیه مربای کیوی و فوت وفن نگهداری آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای کیوی و فوت وفن نگهداری آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید