طرز تهیه مرغانه پلا یکی از غذا های محلی استان گیلان

به گزارش تور تایلند ارزان، در مطلب زیر طرز تهیه مرغانه پلا را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه مرغانه پلا یکی از غذا های محلی استان گیلان

به گزارش ، امروز قصد داریم طرز تهیه مرغانه پلا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

برنج نصف پیمانه

تخم مرغ2عدد

گردو به مقدار لازم

پنیر 50 گرم (لیقوان یا تبریزی)

کره

ابتدا تخم مرغ ها را آبپز نموده و بعد از پخت رنده کنید. مقداری مغز گردو را در حدود 5عدد اسیاب نموده و کمی دیگر را خرد کنید. برنج را با مقداری نمک و کره به صورت کته دم کنید و سعی کنید کمی نرم تر از حد معمول ان را طبخ کنید.

بعد از پخت برنج را با تخم مرغ آبپز شده و پنیر رنده شده و گردو اسیاب شده مخلوط نموده و به شکل گلوله های کوفته ای در آورید و رویش را گردوی خرد شده بریزید.

منبع:شبکه آشپزی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 4 شهریور 1400 بروزرسانی: 4 شهریور 1400 گردآورنده: thailandro.ir شناسه مطلب: 1913

به "طرز تهیه مرغانه پلا یکی از غذا های محلی استان گیلان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغانه پلا یکی از غذا های محلی استان گیلان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید