150 هزار مستاجر وام ودیعه مسکن گرفتند
به گزارش تور تایلند ارزان، تهران (پانا) - نزدیک به 150 هزار نفر، معادل نیمی از مستاجران توانستند تا انتها آذرماه وام ودیعه مسکن دریافت نمایند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و پایش آثار مالی کرونا، از مجموع 302 هزار و 334 متقاضی دریافت وام ودیعه تا به امروز 148 هزار و 215 نفر (نزدیک به 50 درصد) توانسته اند این تسهیلات را دریافت نمایند.
اعتبار پرداخت شده برای وام متقاضیان تا به امروز بیش از سه هزار و 60 میلیارد تومان بوده است.
افزون بر این بیش از 22 هزار پرونده نیز در حال خاتمه آنالیز در شعب بانکی و در صف پردخت قرار دارند.
ارزش وام مربوط به این پرونده ها بیش از 501 میلیارد تومان است که به زودی پرداخت خواهد شد.
ارزش کل پرونده های متقاضیان برای وام ودیعه مسکن بیش از 6 هزار و 500 میلیارد تومان است که با توجه به شتاب گیری فرایند پرداخت این وام در شبکه بانکی کشور، به زودی همه متقاضیان مشمول، وام را دریافت خواهند کرد.
مبلغ وام برای کلان شهر تهران 50 میلیون، کلان شهرهای دیگر 30 میلیون و برای دیگر شهرستان ها 15 میلیون تومان با سود 13 درصد در نظر گرفته شده است.
از مجموع 600 هزار مستاجری که در آنالیز های اولیه مشمول دریافت این وام می شدند، بیش از 50 درصد متقاضی دریافت وام شدند.
منبع: خبرگزاری پانا