طرز تهیه پای چیکن باربیکیو

به گزارش تور تایلند ارزان، امروز قصد داریم طرز تهیه پای چیکن باربیکیو را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه پای چیکن باربیکیو

مواد اصلی

نمک 1/4 قاشق چای خوری

سینه مرغ بدون استخوان، نگینی خرد شده 600 گرم

سیب زمینی شیرین نگینی خرد شده 225 گرم

آب 1 قاشق غذا خوری

روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری

هویج خرد شده 1/2 پیمانه

قارچ خرد شده 225 گرم

کرفس خرد شده 1/2 پیمانه

پیاز خرد شده1/2 پیمانه

سس باربیکیو 2/3 پیمانه

خمیر پای آماده400 گرم

تخم مرغ1 عدد

طرز تهیه

فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید.

در یک قابلمه میانه سیب زمینی و ¼ قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آب روی آن ها بریزید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا کاملا پخته و نرم شوند.

در 4 دقیقه آخر هویج ها را به سیب زمینی اضافه کنید و بگذارید کمی نرم شوند. سپس همه آن ها را آبکش کنید.

در یک تابه عظیم، مرغ ها را درون روغن داغ به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگشان عوض گردد. سپس آن ها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

پیاز، کرفس و قارچ ها را درون تابه بریزید و 10 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس مرغ ها را به تابه بازگردانید.

سس باربیکیو، سیب زمینی و هویج پخته شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. سپس آن ها را درون کاسه های سفالی بریزید و کنار بگذارید.

خمیر پای را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به نوار های باریک برش دهید. نوار ها را با فاصله روی کاسه ها بگذارید.

در یک پیاله، تخم مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آب را با قلم مو روی خمیر ها بمالید.

کاسه ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح خمیر طلایی گردد.

این غذای خوشمزه را می توانید برای مهمان های عزیز خود تهیه کنید. زمان تهیه آن کمی طولانی است، اما برای پخت زمان کمی می خواهد و بسیار هم دکور زیبایی دارد.

منبع: گردشبان
انتشار: 13 مرداد 1400 بروزرسانی: 13 مرداد 1400 گردآورنده: thailandro.ir شناسه مطلب: 1888

به "طرز تهیه پای چیکن باربیکیو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پای چیکن باربیکیو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید